Kapr s kari kořením v alobalu

4 porce kapra bez kůže, 4 plátky másla, rozpuštěné máslo na potření, jemný kečup dle potřeby, 1 lžičku worcesterské omáčky, 2 lžíce oleje, citronovou šťávu dle chuti a mletý černý pepř, kari koření, sůl.

 

Omyté a osušené kousky kapra opepříme, psypeme kari kořením, osolíme, pokapeme olejem a citronovou šťávou, dáme do misky a přikryjeme. Necháme v ledničce asi hodinu odležet.Pláty alobalu potřeme rozpuštěným máslem, na každý plát alobalu položíme porci kapra. Maso pokapeme worcesterskou omáčkou a kečupem a přikládáme plátky másla.Kapra pečlivě zabalíme a bylíčky položíme na rozehřátý gril, pečeme 10-15 minut do měkka, občas obrátíme. Při přípravě pokrmu vždy používejte ochranou grilovací rukavice Weber. Rybu ihned podáváme.

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování