Grilovací seminář se i přes průtrž mračen vydařil

31.05.2016 08:41

Minulé pondělí se uskutečnil další ročník naší již tradiční akce Weber Gril Seminář Live, na kterém se studenti seznámí se zásady správného moderního grilování a vyzkouší si připravit kompletní menu o několika chodech. Akce se jako obvykle uskutečnila ve výstavním areálu naší kamenné prodejny v Tachlovicích. Ovšem díky počasí probíhal grilovací seminář v poněkud partyzánských podmínkách způsobených četnými přívaly hustého deště. Naštěstí díky naší schopnosti improvizovat a díky vřelému naturelu obou lektorů Roberta Foukala a Davida Izáka, panovala výborná nálada a všichni účastníci kurzu svědomitě plnili pokyny lektorů a hltali každičkou informaci, kterou se od protřelých kuchařů dozvěděli. Poté, co bylo menu o pěti chodech ugrilováno a následně snědeno se rozdávali diplomy. Každý uchazeč kurzu dostal z rukou Davida Izáka, který se předávání diplomů chopil, oficiální certifikát dokazující úspěšné složení kurzu. Na závěr se sluší dodat snad jen to, že v pátek 17. června od 16:00, kdy se koná další kurz grilování, by mohli dešťoví mužíčci otravovat v jakékoli firmě, ale ne v naší.

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování