Grilovaná rajčata s parmazánem

4 velká rajčata, 6 lžic nastrouhaného parmazánu, 5 lžiček másla, mletý černý pepř, sůl.

 

Omytá a osušená rajčata na vršku křížem nařízneme a rozkrojenou část opepříme a osolíme. Rajčata umístíme na velké Alu misky, které jsou přímo vhodné pro přípravu grilované zeleniny. Každé rajče položíme na misku, do zářezu vložíme máslo a posypeme parmazánem. Rajčata důkladně zabalíme, položíme na rošt rozehřátého grilu. Pro přípravu zeleniny jsou vhodné grily na dřevěné uhlí např: gril One-Touch Gold 57, One-Touch Silver 57 a gril Weber Performer 57. Pečeme cca. 10-15 minut do měkka.

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování