500ml hovězího vývaru, 1 lžíce hrubé mouky, 100g másla, 5 žloutků, citronová šťáva dle chuti, mletý bílý pepř, sůl, voda dle potřeby
Žloutky a hrubou mouku rozkvedláme v hrnku v troše studeného vývaru. Zbytek vývaru přivedeme v hrnku k varu, hrnek postavíme do mírně vroucí vodní lázně a za stálého kvedlání přidáme žloutky s moukou. Jakmile začne omáčka houstnout, ihned odstavíme. V mícháme máslo, ochutíme citronovou šťávou, pepřem a osolíme. Weber nabízí stylové kořenky na pepř a sůl s mlýnkem. Holandskou omáčku podáváme ke grilovaným rybám.
Grily Krby.cz
Gruily Krby.cz
Tachlovice 311 678 445-6
775 585 284
První Weber World Partner v ČR