Krevety v mexické omáčce

 700g vyloupaných větších krevet, menší konzerva oloupaných rajčat, 1 pomeranč, 1 maly stroužek česneku, 1/4 hrnku cibulové natě, 1/4jemně nasekané zelené petržele, mletý černý pepř, sůl, olej na potření.

 

Rajčata slijeme, jemně nasekáme. Olopaný pomeranč nasekáme na kostičky. V misce smícháme rajčata, cibulku, zelenou petržel a prolisovaný česnek. Směs dochutíme pepřem, hotovou omáčku uchováme v ledničce. Omyté a osušené vyloupané krevety napícháme na šašlíkové jehly Weber, potřeme olejem, opepříme a osolíme. Grilujeme nad horkým grilem z každé strany zhruba 3 minuty. Hotové krevety narovnáme na taliř a navršíme na ně omáčku, ihned podáváme.

Grily-Krby.cz - webové stránky o zahradních grilech, krbech a grilování.

Grilování